Privaatsuspoliitika

MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon (kontaktandmed) on isikuandmete vastutav töötleja.

MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Veebilehel kasutatakse küpsiseid (cookies). Küpsised on vajalikud ostukorvi toimimiseks, kasutajakogemuse parandamiseks ja statistika kogumiseks.

Kõik ostja isikuandmed on konfidentsiaalne info ja ei kuulu avaldamisele kolmandatele osapooltele. Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil ja juriidiliste kohustuste täitmiseks.

Milliseid isikuandmeid töödeldakse?

  • Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress.
  • Kauba kohaletoimetamise aadress.
  • Ostu kuupäev, kaup, kogus.
  • Pangakonto number ja maksetega seotud andmed.
  • Veebilehe külastaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid.

Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse?

  • Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks ja raamatupidamistoimingute tegemiseks.
  • Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse transporditeenuse pakkujale.
  • Ostuajaloo andmeid kasutatakse ülevaadete koostamiseks.
  • Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
  • Võrguidentifikaatoreid töödeldakse kasutusstatistika tegemiseks (Google Analytics).
  • E-posti aadresse kasutatakse uudiskirja saatmiseks nendele, kes on teinud vastava liitumise.

Juurdepääs isikuandmetele on MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loatajuurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust transpersonaalne@gmail.com või läbi kontaktivormi. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (transpersonaalne@gmail.com). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Liitu ESTRA uudiskirjaga

Vajutades 'Liitu' nupule, oled nõus isikuandmete töötlemisega. Vaata lisaks privaatsuspoliitika.