Privaatsuspoliitika

MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon (kontaktandmed) on isikuandmete vastutav töötleja.

MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Veebilehel kasutatakse kĂŒpsiseid (cookies). KĂŒpsised on vajalikud ostukorvi toimimiseks, kasutajakogemuse parandamiseks ja statistika kogumiseks.

KÔik ostja isikuandmed on konfidentsiaalne info ja ei kuulu avaldamisele kolmandatele osapooltele. Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sÔlmitud lepingu tÀitmise eesmÀrgil ja juriidiliste kohustuste tÀitmiseks.

Milliseid isikuandmeid töödeldakse?

Mis eesmÀrgil isikuandmeid töödeldakse?

JuurdepÀÀs isikuandmetele on MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi kĂŒsimusi ning osutada klienditoe teenust.

MTÜ Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon rakendab asjakohaseid fĂŒĂŒsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku vĂ”i ebaseadusliku hĂ€vitamise, kaotsimineku, muutmise vĂ”i loatajuurdepÀÀsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete kustutamiseks tuleb vĂ”tta ĂŒhendust transpersonaalne@gmail.com vĂ”i lĂ€bi kontaktivormi. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning tĂ€psustakse andmete kustutamise perioodi.

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (transpersonaalne@gmail.com). JÀrelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Ostukorvis ei ole tooteid.